воскресенье, 19 октября 2008 г.

circuit electronic encyclopedia



Hallo



Gisteren zijn we op Koh Lanta aangekomen en het is hier heerlijk We zitten hier aan het einde van het eiland zeg maar, en nu begrijpen we ook waarom het hotel Twinbay heet Als je hier namelijk staat en je kijkt voor je dan zie je de zee, maar wanneer je je 180 graden omdraait zie je ook de zee Heel apart maar o zo mooi



We hebben het geluk dat op dit punt van het eiland maar 2 hotels staan en die zijn ook nog niet eens geheel volgeboekt volgens ons. Dat� betekent een heerlijke rust Het strand en de zee is eigenlijk helemaal prive, geen toerisme, niks We zijn heel blij dat we hier onze laatste dagen mogen slijten....haha



Gisteren en vandaag hebben we weer veel "gestrand-jut". We hebben een hoop mooie schelpen gevonden en die gaan dan ook allemaal mee naar huis. Vandaag is het wat bewolkt maar de temperatuur blijft warm zodat je toch gewoon kunt zwemmen e.d.



Verder is Koh Lanta heel rustig, nog weinig toerisme. Zometeen gaan we met de taxi naar het populairste gedeelte van het eiland, hier zijn eigenlijk alle hotels. Kijken of daar wat te beleven valt, we willen graag nog wat spulletjes op de kop tikken.



We zullen proberen of we nu wat foto's upgeload krijgen....




























eans, circuit electronic encyclopedia, circuit electronic encyclopedia pdf, circuit electronic engine ignition model, circuit electronic evil genius.



Комментариев нет: